Вярва се, че за добър съвет винаги се плаща. Но във времена на криза, когато имаме най-голяма нужда от експертен съвет как да влагаме парите си, обикновено нямаме средствата, за да научим.

Осъзнавайки това, Profit.bg и агенция Thousand Smiles ви предлагат едно решение за три проблема:

1. Как да инвестираме успешно?

2. Къде да намерим надежден партньор за това?

3. Как да спестим пари при това?

Това решение е икономическият форум на 2011 - „Шумът на парите", където можем да научим важна информация, да получим ценни съвети, при това напълно БЕЗПЛАТНО.

Форум „Шумът на парите" започва на 17 май, в 9 часа.

Първият ден е посветен на панели „Капиталови пазари" и „Застраховане".

Какви са перспективите на пазарите в региона? Къде ще бъде най-изгодно да инвестираме? Къде да се листва компанията ни? Как промените в Застрахователния кодекс ще повлияят на бизнеса? Как ще се развива застраховането през следващите години и какво можем да очакваме от инвестицията си в полици живот?

На 18-ти май форумът продължава с темите „Банки" и „Взаимни фондове", където ще научим как кредитирането ще се отрази на цените на имотите, как ще се движат лихвите по кредитите, а след като депозитите не са достатъчно доходни, как да изберем подходящ взаимен фонд, за да инвестираме успешно.

Повече информация за темите и участниците във форума можете да намерите тук или в профила на форума във Facebook.

За да посетите събитието е необходима регистрация, която отнема по-малко от минута. А това, което ще научите може да реши финансовото ви бъдеще!

На събитието ще бъдат допускани само регистрирали се посетители.

„Шумът на парите" се реализира благодарение на: ПОК Доверие, Emporiki Bank, KIA Motors, MKB Unionbank, БенчМарк Финанс и Джони Уокър.

И медийната подкрепа на: insurance.bg, DarikFinance.com, econ.bg, infostock.bg, news.bg, money.bg, Darik Radio, imoti.net, EBF TV, сп. Мениджър, сп. Enterprise, сп. Prime Time, сп. Yachting & Lifestyle.