На проведеното на 27 април 2011 г. редовно общо събрание, акционерите на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ гласуваха за разпределяне на брутен дивидент за 2010 г. в размер на 98% от финансовия резултат за разпределение или 112 хил.лв. (0.002 лв. брутен дивидент на акция), информираха от фонда.

Акционерите на дружеството одобриха и предложение до облигационерите за промяна на част от условията по облигационната емисия, издадена от дружеството. Гласувано бе предложение за удължаване срока на емисията с 36 месеца с въвеждане на амортизационен план и за промяна в размера на лихвеното плащане.

На събранието бяха одобрени и приети доклада на Съвета на директорите за дейността му през 2010 г., годишния финансов отчет за изтеклата финансова година, одиторския доклад, както и този на Директора за връзки с инвеститорите. Съветът на директорите бе освободен от отговорност за дейността му през 2010 г.

Акциите на ФеърПлей Пропъртис още не са търгувани на БФБ-София днес. Те затвориха вчерашната търговска сесия на ниво 0.299 лв. за лот, което бе понижение от 2.29%.