ФеърПлей Пропъртис променя условията по облигационна емисия

1388
ФеърПлей Пропъртис променя условията по облигационна емисия

На проведеното на 27 април 2011 г. редовно общо събрание, акционерите на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ гласуваха за разпределяне на брутен дивидент за 2010 г. в размер на 98% от финансовия резултат за разпределение или 112 хил.лв. (0.002 лв. брутен дивидент на акция), информираха от фонда.

Акционерите на дружеството одобриха и предложение до облигационерите за промяна на част от условията по облигационната емисия, издадена от дружеството. Гласувано бе предложение за удължаване срока на емисията с 36 месеца с въвеждане на амортизационен план и за промяна в размера на лихвеното плащане.

На събранието бяха одобрени и приети доклада на Съвета на директорите за дейността му през 2010 г., годишния финансов отчет за изтеклата финансова година, одиторския доклад, както и този на Директора за връзки с инвеститорите. Съветът на директорите бе освободен от отговорност за дейността му през 2010 г.

Акциите на ФеърПлей Пропъртис още не са търгувани на БФБ-София днес. Те затвориха вчерашната търговска сесия на ниво 0.299 лв. за лот, което бе понижение от 2.29%.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg