ФНИ България отдаде 1500 кв. м от Камбаните Бизнес Център

1717
ФНИ България отдаде 1500 кв. м от Камбаните Бизнес Център

Нови 1500 кв. м офис площи в Камбаните Бизнес Център - офис сграда на Околовръстното шосе срещу Бизнес Парк София - са отдали от Фонд за Недвижими имоти България АДСИЦ.

Сред по-големите нови наематели са „Бианор Холдинг" АД и „Кенар Кулинар" ЕООД.

С допълнително отдадените площи около 65% от общата площ на сградата е отдадена под наем, като срока на различните договори варира от 3 до 10 г.

Сградата получи разрешение за ползване през месец април 2009 г., има 6 надземни офис етажа, с отдаваема площ 15 375 кв.м. и над 200 паркоместа.

Междувременно от фонда съобщиха, че са договорили инвестиционен банков кредит в размер на 5 млн. евро с цели рефинансиране на направени разходи по строителството на бизнес сградата. Срокът на кредита е 9 г.

Profit.bg припомня, че общото събрание на акционерите на ФНИ България гласуваха за разпределението на 0.47922 лв. брутен дивидент на акция, но оттам все още не са обявили началната дата за изплащането му.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg