Иновативните топлоизолационни системи ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® са модерни системи от ново поколение за топлоизолиране на сгради. Те обединяват позитивните страни на традиционното строителство с предимствата на съвременните технологии.

Топлоизолационните системи ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® са разработени съгласно всички европейски норми, спецификите на климата, геодезията и сеизмичните особености на отделните райони на България.

Топлоизолирането: по-важно, откогато и да било!

Посредством актуално действащите програми за енергийно обновяване и повишаване на енергийната ефективност на българските домове, собствениците на жилища получават мощен стимул да санират своите домове.

Вашите предимства:

Между всички предимства, които топлинното изолиране предлага, има едно, което става все по-важно – в топлоизолираните сгради разходите за отопление и охлаждане намаляват драстично.

Предвид постоянното покачване на цените на енергоносителите, това предимство придобива все по-голямо значение.

Иновация и технически know-how

Една топлоизолирана фасада трябва да изглежда добре. Съвсем индивидуална. Да бъде нещо особено. Какво обаче се случва с техниката, стояща зад фасадата?

Тя е тази, която прави възможна, така желаната от архитекти и дизайнери свобода на изпълнение. Тя е тази, която подсигурява бърз, лесен и сигурен монтаж на системата.

Техниката трябва да гарантира възможно най-голямата икономическа ефективност като краен резултат, съчетана с дълъг живот и издръжливост на високи механични натоварвания.

Една красива фасада, сама по себе си, не е достатъчна! Важна е техниката, която стои зад нея!

- отлични топлоизолационни и звукоизолационни характеристики
- изключителна устойчивост на атмосферни влияния и напукване
- гарантирана хидрофобност и механична защита на фасадата
- висока паропропускливост, която позволява „дишането“ на конструкцията
- устойчивост на замърсяване и стареене

Качество и първокласен сервиз

Топлоизолационните системи ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® се състоят от изключително висококачествени компоненти. Освен качеството и know-how, важна роля при тях играят сервиза и консултацията.

Ние разглеждаме себе си като партньор, от който всички да могат да профитират и заставаме активно до всички наши клиенти, във всяка една от фазите на проекта.

За да не остане това твърдение само обещание, в МАРИСАН сме ангажирали повече от 150 специалиста, както и търговци в повече от 400 точки в национален мащаб, където може да намерите нашите продукти.

Вземете правилното решение и се убедете сами! Открийте това, което отличава топлоизолационните системи ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® и ги прави уникални.

За допълнителна техническа или търговска информация, можете да посетите официалния интернет сайт www.marisanbg.com или да се свържете с нашите представители или дистрибутори.