Уинслоу Дивелъпмънтс представи комплексите си в Банско Маунтин Резиденсис на международната есенна изложба "ДомЕкспо" в Москва, която се проведе от 11 до 14 октомври. Изложението беше базирано в зала "Гостинный двор" в центъра на руската столица. На него взеха участие 27 български компании, които предложиха различни дестинации за страната.

Уинслоу Дивелъпмънтс се представи в съвместно партньорство с New-Address, като щандът, подреден като картинна галерия, беше отличен от организаторите за най-добър дизайн и национална реклама на България.

Посетителите на изложението за първи път демонстрираха целенасочен интерес към Банско. Те се интересуваха не само от възможностите за ски туризъм, които курортът предлага, но и от културния и нощен живот на града. Банско беше представено като зимна, но и като лятна туристическа дестинация.

Комплексите Маунтин Резиденсис предизвикаха голям интерес сред посетителите. Те бяха привлечени от добрата локация – в близост до лифта, комфорта на апартаментите, както и хотелските удобства и обслужване, които предоставят комплексите.

Голяма част от посетилите изложението заявиха не само туристически, но и инвестиционен интерес към Маунтин Резиденсис. Поради това те оцениха високо услугите, които предлага компанията Уинслоу Пропърти Мениджмънт - създадена за да управлява и отдава под наем търговски обекти и жилищни сгради в различен мащаб.

От новата като представяне услуга, потенциалните инвеститори в Банско очакват гарантирана годишна доходност на имотите им, отлична поддръжка и почистване, както и облекчаване на административните и счетоводни задължения на собственика.