100% Форекс. Учим и печелим заедно

2920
100% Форекс. Учим и печелим заедно

Книгата представлява добре систематизирано и достатъчно изчерпателно помагало за всестранна подготовка, необходима за опериране на международните финансови пазари. Целта й е да предаде в концентриран вид солидни знания и умения за действия в реални условия на тези пазари.

Авторите са водещи български специалисти (Ангел Даражанов, Васил Банов и Мирослав Козаров), практици с голям опит, подготвили не един успешен трейдер. Това е може би най-значимият показател за ефективността на методиката и подхода, приложени в книгата, многократно потвърдени на практика. Тези методи са ясно аргументирани, за което несъмнено способстват ползваните теории на световно утвърдени учени и практици.

Книгата е предназначена както за професионални брокер-дилъри, така и за широк кръг читатели, желаещи да надникнат в тайнството на анализите – хора, правещи първите си стъпки в инвеститорската професия. Адресирана е също и към студентите и професионалистите в икономическата сфера, които се сблъскват в своето ежедневие с проблематиката и зависимостите на валутните пазари. Тази книга разкрива движещите сили на пазара и техните признаци.

Настоящото издание съдържа кратки разшифровки на най-важните и употребявани понятия и термини, представляващи икономическата финансовата основа на бизнеса. То е посветено на практическото ползване на изброените теории и техники на търговия. Разглеждат се няколко вида анализи и прогнози на валутните пазари, способстващи за приемането на ефективни инвестиционни решения.

Авторите подробно се спират на всички известни теории, ползвани и преподавани в най-реномираните бизнес школи в света, с помощта на които е построена глобалната финансова система. Наред с това са представени и множество модерни индикатори и осцилатори, някои от които непубликувани досега.

Особен интерес предизвикват специфичните авторски концепции, разгледани в различни мащаби и зависимости. Изданието е предназначено не само за всеки човек, интересуващ се как е устроен финансовият свят, доколко е подреден или хаотичен, надежден или опасен, прогнозируем или непредсказуем.

Книгата, разглеждаща (не)послушните пазари, е с повече практическа насоченост и не е претоварена със скучни математически формули и постулати. Може да служи и като учебно помагало. За глобалните финансови пазари е разказано изключително увлекателно и прецизно. Написана е на език, който не изисква специална подготовка за “разшифроване” на напътствията в нея.

Преработена презентация

Автори: Ангел Даражанов, Васил Банов, Мирослав Козаров

Издателство: Сиела

стр. 304 
Цена 18 лв.
Твърда корица

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...