Четвъртата регионална кръгла маса ще се проведе в курорта Старозагорски минерални бани

646
Четвъртата регионална кръгла маса ще се проведе в курорта Старозагорски минерални бани

Предимствата на капиталовия пазар и възможностите за алтернативно финансиране чрез фондовата борса ще бъдат представени на поредната организирана от БФБ-София кръгла маса - “Българската фондова борса и бизнесът - партньори в Европейския съюз” с компании от Югоизточна България.

Събитието ще се състои на 23 ноември в курорта Старозагорски минерални бани. За участие са поканени фирми от региона, инвестиционни посредници, банки, представители на БТПП, БСК, представители на академичните среди.

Останалите теми в дискусията ще бъдат процедурите по придобиване на публичен статут, правна рамка на капиталовия пазар, опитът на публичните компании и др. Предвидена е и възможност за индивидуални бизнес срещи между инвестиционните посредници и компаниите.

На форума ще присъстват и представители на Комисията за финансов надзор, представители на местната административна власт, работодателски организации, журналисти.

Първите три кръгли маси, организирани от Българска фондова борса, се проведоха във Варна, Велико Търново и Пловдив.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg