Два договора за дружества на Холдинг Пътища

805
Два договора за дружества на Холдинг Пътища

Нови два договора сключиха дружества от структурата на Холдинг Пътища, показва справка на Profit.bg. Това са „Пътностроителна техника” ЕАД и новопридобитото „Пътстройинженеринг” АД.

Пътностроителна техника ще рехабилитира, възстановява и ще извършва текущ ремонт на уличната мрежа и общински пътища в община Дупница. Стойността на контракта е 400 хил. лв. без ДДС, или 480 хил. лв. с ДДС.

От своя страна Пътстройинженеринг подписа договор на стойност 197 500 лв. без ДДС, или 237 хил. лв. с ДДС, за основен ремонт на общински пътища - Враца по две обособени позиции.

Вчера ръководството на холдинговото дружество обяви, че възнамерява да предложи публично-частно партньорство на държавата за строителството на АМ Тракия.

Компанията откри нов офис в Стара Загора, където ще се помещава Пътища Стара Загора ЕАД. Дружеството изпълнява договор за ремонт на пътя Радунци – Борущица, който трябва да приключи до 1 г.

Холдинг Пътища свиква общо събрание на акционерите на 27 юни 2008 г., на което ще се гласува предложението за увеличението на капитала от 432 хил. лв. на 30.67 млн. лв. За целта от компанията ще емитират нови 30.24 млн. нови акции, а старите акционери ще получат за всеки притежаван от тях лот по 70 нови акции.

До момента по позицията са изтъргувани 90 акции на нива от 1051.00 и 1069.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg