Инстрейд с намерения да извършва дейност във Франция, Гърция, Литва, Австрия и Румъния

833
Инстрейд с намерения да извършва дейност във Франция, Гърция, Литва, Австрия и Румъния

Застрахователният брокер „Инстрейд” ЕООД, София е уведомил КФН за намерението си да извършва дейност на територията на Франция, Гърция, Литва, Австрия и Румъния при условията на свобода на предоставяне на услуги.

С „Инстрейд” ЕООД брокерите, регистрирани в България, които са заявили желание да работят в страни от Европейския съюз стават четири.

Останалите три са “Ай Пи Ес Сървисиз” ООД от гр. Варна, който желае да развива дейност във Великобритания, “Застрахователен брокер ТТ Инс” ЕООД от София, чиито намерения са насочени към Австрия и “Маринс Интернешънъл” ЕООД от гр. Варна, който желае да работи на територията на Румъния.

За 2006 г. Инстрейд реализира 1.503 млн. лв. премиен приход, което отговаря на 0.5% пазарен дял. Ай Пи Ес Сървисиз има 0.04% от пазара към края на миналата година, докато ТТ Инс и Маринс Интернешънъл респективно 0.14 и 1.84 на сто.

Застрахователните брокери в Топ 20 държат 70% от пазара

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg