Интрансмаш-инженеринг създаде Фонд инвестиции, усъвършенстване и развитие

619

С решение на Съветa на директорите на Интрансмаш-инженеринг бе създаден „Фонд инвестиции, усъвършенстване и развитие” на дружеството, средствата за който ще се набират от печалбата на дружеството, дарения и други безвъзмездно предоставени средства, съобщава сайтът на БФБ-София.

Набраните средства от фонда ще се изразходват за закупуване на машини и съоръжения за дейността на дружеството, инвестиции в изграждане, поддържане, ремонт и реновиране недвижими имоти на дружеството, обучение, повишаване на квалификацията и преквалификация на персонала.


Интрансмаш-инженеринг приключи изминалата 2006 г. с печалба от 614 хил. лв., спрямо положителен финансов резултат от 91 хил. лв. за година по-рано.

Дружеството е с основен капитал от 244 хил. лв., докато собственият капитал в края на 2006 г. възлиза на 7.82 млн. лв.

 

Развитие Индустрия Холдинг притежава 58.795% от капитала на дружеството, докато Алфа Асетс има 23.126 на сто. Последната сделка на БФБ-София с книжата на Интрансмаш-инженеринг бе сключена по време на търговската сесия от 6 март на цена от 15.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg