Инвестициите на ИД Златен лев в капиталови ценни книжа към 28 февруари са 4.753 млн. лв.

536

Стойността на акциите от публични дружества, които ИД Златен лев притежава към 28 февруари 2007 г. е 4.753 млн. лв., като се повишава с 9.46% спрямо същия период на миналата година, когато е била 4,342 млн. лв., показват данните от отчета на дружеството, предаден на Българска фондова борса.

По последни данни дружеството има инвестиции в общо 27 компании, спрямо две по-малко за сравнимия период, като това са Еврохолд България и Синергон Холдинг.

Инвестициите на ИД Златен лев в дългови ценни книжа са на стойност 2.61 млн. лв., докато в ДЦК дружеството държи други 638 хил. лв.

Свободните парични средства към края на февруари възлизат на 1.057 млн. лв., докато резултатът от текущия период е положителен и възлиза на 251 хил. лв.

По време на днешната търговска сесия по позицията бяха изтъргувани 145 акции на цени от 6.35 лв. и 6.47 лв. за брой, или с 1.42% по-скъпо от предходната сесия.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg