Изпитите за брокер и инвестиционен консултант през декември

1600
Изпитите за брокер и инвестиционен консултант през декември

КФН насрочи дати за провеждане на изпити за придобиване на право за извършване на дейност като брокер или инвестиционен консултант . Изпитът за придобиване на право за извършване на дейност като брокер ще бъде проведен на 10 декември (събота) 2011 г, а изпитът за придобиване на право за извършване на дейност като инвестиционен консултант на 11 декември (неделя) 2011 г.

Редът за провеждане на изпитите за придобиване на право за извършване на дейност като брокер или инвестиционен консултант, както и конспектите, са публикувани на интернет страницата на КФН, раздел „Изпити за правоспособност".

Документите за изпитите, които ще бъдат проведени на 10 декември и 11 декември 2011 г., се подават от 08 септември до 08 октомври 2011 г. В едномесечен срок КФН се произнася по заявленията за допускане до съответния изпит и уведомява писмено заявителите за взетото решение в 7-дневен срок.

Списъкът с допуснатите до изпитите кандидати се поставя на определеното за целта място в сградата на КФН, както и на електронната страница на комисията.

Допуснатите до изпит кандидати представят документ за внесена по сметка на КФН такса (450 лв.).

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg