С динамичното разширяване на дейността си, МАРИСАН предприе логична нова стъпка – откриване на нов административен офис и складова база в София. Този факт значително допринася за гъвкавата политика на компанията и възможността за осигуряване на бързи и надеждни доставки до всяка една точка в страната.

Складовата база поддържа наличности от всички продуктови и системни решения на МАРИСАН, а именно топлоизолационни системи и материали; хидроизолационни системи и битумни материали; системи за керамични покрития; бои и цветови решения; фасадни системи и други.

По този начин всеки посетител, без значение дали е обикновен любител или дългогодишен специалист, може да открие всичко нужно за изпълнението на своя ремонт или строителни дейности. На място в офиса всеки може да се запознае с актуалните цени и специалните промоционални оферти за различни технологични решения, които МАРИСАН предлага.

Опитните консултанти и търговски представители, от своя страна, са готови да предоставят цялостна информация и професионално съдействие в търсене на най-подходящото решение на всеки един казус.

Благодарение на индивидуалния подход и персоналното отношение, всеки един – от обикновения любител до дългогодишния експерт в областта, може да бъде сигурен, че ще открие надеждно съдействие и гарантирано решение на проблема, пред който е изправен.

Постоянното поддържане на складови наличности в новооткритата база в София допринася за значително улеснение на доставката на материали за западния регион на България и чужбина. Времето за транспортиране се редуцира чувствително, гарантирайки надеждно и сигурно изпълнение на експресни доставки.

Благодарение на това, клиентите и партньорите на МАРИСАН могат да бъдат сигурни в своевременното и надеждно обезпечаване с конкретни продуктови и системни решения.

С откриването на новия офис технологичните решения на компанията вече се предлагат в над 2700 точки на продажба, разположени в над 550 населени места.

Офисът и складовата база се намират на адрес ул. „Околовръстен път №98“, в непосредствена близост до „Елит Кар“ ООД. Работното им време е от понеделник до петък от 08:00 до 17:00 ч., както и в събота от 08:30 до 14:00 ч.

За допълнителна техническа или търговска информация можете да посетите официалния интернет сайт http://marisanbg.com/ и корпоративния блог http://blog.marisanbg.com/.