Правата на Хюндай финанс се търгуват от 21 април

708
Правата на Хюндай финанс се търгуват от 21 април

Първоначална продажба на емисия права за първоначално увеличаване на капитала Хюндай финанс АДСИЦ-София ще стартира от 21 април 2007 г. чрез "Смесен закрит аукцион", съобщава БФБ.

Борсовият код на емисията е R1HFSPV, времевия интервал за провеждане на аукциона е в периода от 9.30 часа до 11.00 часа.

Вторичната търговия на емисия права ще стартира също на 21 април от 9.30, а борсовият код на емисията е R2HFSPV.

Капиталът на дружеството е 500 хил. лв., като предложените за записване акции са 150 хил. с номинална и емисионна стойност от 1 лев.

Броят издадени права са също 150 хил., като крайната дата за търговия на правата на борсата е 3 май 2007 г. Крайна дата за записване на акции от увеличението е 30 май 2007 г.

Хюндай Финанс АДСИЦ e първото дружество със специална инвестиционна цел, възнамеряващо да закупува вземания по лизингови договори за продажба на автомобили.

Вземанията ще са по договори, сключени от “Индустриал Комерс” ЕООД и “Хюндай Лизинг” ЕАД за продажба на автомобили модел HYUNDAI и включват вземания по лихви, главници и такси по финансов и оперативен лизинг.

Акционери в Хюндай Финанс АДСИЦ са Индустриал Комерс ЕООД, притежаващо 70% от капитала и Синергон Холдинг АД с 30 на сто.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg