Променят възнаграждението на обслужващото дружеството на Адванс Терафонд

935

Съгласно Допълнително споразумение от 29 март 2007 г. към договор за обслужване на дейността на дружество със специална инвестиционна, сключено между Адванс Терафонд АДСИЦ и Карол финанс ЕООД, считано от 1 януари 2007 година страните променят размера на дължимото по договора възнаграждение на обслужващо дружество, съобщава БФБ.

Годишно възнаграждение върху стойността на активите на Възложителя към момента на изчисляването му от 3 % се намалява на 1.50 % върху стойността на активите.

При отдаване на имоти под аренда/наем - от 20 % се намалява на 10 % от/върху стойността на арендното плащане/наемната цена.

При продажба на имоти, съответно учредяване (продажба) на вещно право на строеж - от 20 % се намалява на 10 % от/върху разликата между продажната цена и цената на придобиване на съответния имот (актив) и/или вещно право на строеж.

При учредяване на вещно право на ползване и преминаване - 10 % от/върху стойността на плащането за учреденото право на ползване, съответно право на преминаване.

Към края на февруари 2007 г. фондът притежава 136 468 дка земеделска земя от одобрените за покупка 167 290 дка.

За последно книжата на Адванс Терафонд са се търгували на 30 март на цена от 1.45 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg