Св. Св. Константин и Елена Холдинг ще може да увеличава капитала си

596
Св. Св. Константин и Елена Холдинг ще може да увеличава капитала си

Общото събрание на Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД-Варна, което ще се състои на 6 август 2007 г. ще гласува за овластяване на Управителния съвет на дружеството да увеличава капитала на компанията в следващите 5 години.

"За целта ще променим устава на дружеството", поясни за Профит.бг изпълнителният директор - Таня Парушева.

Акционерите на компанията ще гласуват и предложение за отнасяне на печалбата за изминалата година към резервите на дружеството.

За 2006 г. Св. Св. Константин и Елена Холдинг обяви 1.153 млн. лв. одитирана печалба спрямо 1.044 млн. лв. положителен финансов резултат за 2005 г. Само за първите три месеца на настоящата година дружеството обяви консолидирана загуба в размер на 110 хил. лв. срещу 357 хил. лв. загуба за година по-рано.

Общите приходи за периода нарастват с 51%, до 3.6 млн. лв., спрямо 2.39 млн. лв. преди година. Основният капитал на компанията е 2.31 млн. лв., а собственият в края на март е 20.12 млн. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg