Търговията с правата на Холдинг Варна А стартира на 7 ноември

420
Търговията с правата, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на Холдинг Варна А АД-Варна (), стартира на 7 ноември, става ясно от съобщение на БФБ - София.

Издадени са 1 млн. права, като са предложени 1.1 млн. нови акции (10 права дават възможността за записване на 11 нови акции) по номинална стойност от 1 лв. и емисионна цена от 45.00 лв. всяка една.

Капиталът ще бъде увеличен, само ако бъдат записани и платени най-малко 550 000 нови акции. Присвоеният борсов код на издадените права е R1HVAR.

Крайната дата за търговията им на борсата е 20 ноември, а аукционът за неизползваните права ще се състои на 29 ноември 2007 г. Крайната дата за записване на акции от увеличението е 14 декември.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 2 ноември 2007 г.

До момента днес са изтъргувани 51 акции на холдинга на цена 44.83 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg