Евробет пред стратегическо партньорство с Интралот

1254
Евробет пред стратегическо партньорство с Интралот

Бързото и иновативно развитие на лидера в числовите игри „Евробет“ бе оценено и от водещата международна компания „Интралот“.

Тази седмица беше подписано предварителното споразумение за ключово партньорство между българския и световния лидер в сектора. След одобрение на сделката от Комисията за защита на конкуренцията, „Интралот“ - втората по големина в световен мащаб компания - ще придобие 49% от „Евробет“.

Ясна е визията за бъдещето на „Евробет“ - да разнообрази развлекателната индустрия у нас, като приложи богатия опит и новаторските решения , които притежава  „Интралот“.

Пълноценното сътрудничество ще удовлетвори изискванията на българските клиенти и  ще  предложи изцяло нови забавления на  световно ниво. Партньорството между двете компании ще развие и възможността  за оптимална реализация на уникалното портфолио от продукти на международния пазар.

Г-н Милен Стаматов, управител на „Евробет“: „Стратегическото участие на Интралот в Евробет подчертава способността на нашата фирма да привлече международни инвеститори и засилва  позицията ни на лидер в числовите игри. Ние сме уверени, че световният опит на Интралот в развлекателния сектор допълнително ще увеличи стойността, която ние предлагаме на българските играчи . За нас това е един нов и вълнуващ етап от развитието ни. "

Г-н Антониос Керастарис, изпълнителен директор на „Интралот“: „Ние сме много горди, че ще разширим нашето присъствие в България чрез придобиване на стратегически дял от Евробет – пазарен лидер в развлекателния сектор.

Това партньорство е изцяло в синхрон с нашата бизнес политика да работим само с най-добрите компании на съответния пазар. Синергията, която постигаме с Евробет, ще ни даде възможност още по-добре да се развиваме в България“.

ЗА ЕВРОБЕТ
 
„Евробет“ е създадена през 1996 г., и е лидер в числовите игри на българския пазар. Компанията развива своята дейност от 2006 г., като предоставя иновативни решения и уникално продуктово портфолио. „Евробет“ предлага най-популярната и любима числова игра в България – Еврошанс. Сред игрите на „Евробет“, лицензирани от Държавната комисия по хазарта, са обичаните Лотомания, Покер Шанс и други. От 2015 г. целият набор от продукти на компанията се предлага и онлайн.

През 2011 г. „Евробет“ стартира първата частна моментна лотария в България. От края на 2014 г. фирмата разпространява най-новата си и динамична продуктова линия под марката Лотария България, която към момента включва 14 лотарийни билета.  Продуктите на Лотария България се разпространяват заедно с Еврошанс и всички други игри на „Евробет“ в мрежа от над 1100 пункта. Лотарийните билети могат да бъдат намерени и в над 5000 търговски обекта на територията на цялата страна. През януари 2016 г. стартира и телевизионно шоу „Лотария България“, което е едно от най-гледаните в българския ефир.

Ръстът на постъпленията от игри през 2014 спрямо 2013 е 15%, a през следващата година е 26,4%. Това затвърждава лидерските позиции на компанията в развлекателния сектор. Към днешна дата от игрите на „Евробет“ нашите клиенти са спечелили над половин милиард лева.

ЗА ИНТРАЛОТ

„Интралот“, публично дружество, създадено през 1992 г., е водещ доставчик на игрални решения и активен оператор в 57 регулирани юрисдикции по целия свят. „Интралот“ е сред основните лидери в лотарийния сектор в международен план, с повече от 5100 служители и присъствие на 5 континента. Компанията предлага уникални продукти за лотарийния и развлекателен сектор. Интралот предлага интегрирано портфолио от най-добрите хазартни системи и  продуктови решения и услуги (лотария, залагания, интерактивни, VLT). Играчите могат да се насладят на вълнуващи игри и популярно съдържание в разнообразие от канали.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg