Защо не трябва да слагате куфара си на леглото?

15276
Защо не трябва да слагате куфара си на леглото?

Какво правите, когато се подготвяте за пътуване? Издърпвате куфара изпод леглото, хвърляте го отгоре и го пълните с дрехи.

След като пристигнете в хотелската стая или квартирата, го слагате отново на леглото, за да разопаковате багажа. Но се замислете.

През колко места е минал вашият куфар, в колко други куфари се е търкал и удрял и колко прах е събрал в багажното на самолета, в чакалнята или по улиците, през които сте минали….

Неслучайно експертът по организация Мари Кондо съветва всеки път, когато се върнете от пътуване, да разопаковате и веднага да забършете колелата на куфара.

Дори да не сте минавали през кал и киша, ще бъдете ужасени колко мръсотия, нечистотии и невидими микроби излизат от четири малки колела.


Според проучване хората, които разопаковат багажа си на земята, са малцина. Ако сте в хотелската стая, експертите съветват да сложите куфара си върху някаква плоскост или да използвате онова тясно парче плат върху леглото, което винаги буди съмнения за какво е.

Ето затова е - за да не слагате куфара си върху белите чаршафи.

Що се отнася до разопаковането у дома, можете да използвате пода или да го повдигнете на малка масичка. А за по-добра хигиена, просто избършете с няколко дезинфекциращи кърпички цялата повърхност на куфара. Не отнема време, а е за ваше добро.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

uyuioiuy
# 0
18:01 | 23 January 2020
ГОТОВО МОЕТО ТЕСТИМОНИ, ДОБРИЯ ДЕН МОИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ ИЗПИТВАНЕ ЗА КАК ИЗПОЛЗВАМ КРЕДИТ ДА КУПУМ КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ГЕНУЙНА ЗАЕМНА КОМПАНИЯ, ПОКАЗАНА Кредитна фирма на Ranner. Днес съм много щастлив и БОГ БЛЕС СИТИ БАНК КОМПАНИЯ. , Казвам се Катица Аз съм от българия Търся истинска компания за заем през последните 5 месеца, за да си купя къща всичко, което имах, беше куп измами, които ме накараха да им се доверя и накрая от деня, те ми взеха парите, без да дам нищо в замяна, всички надеждата ми беше загубена, обърках се и бях разочарован, никога не исках да имам нищо общо с компаниите за заем в интернет, така че отидох да взема назаем малко пари от приятелю, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това тя знае компания за заем, която може да ми помогне с каквато и да е сума заем имам нужда от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто получи заем от тях, тя ме насочи как да кандидатствам за заема, аз го направих точно както тя ми каза, кандидатствах с тях по имейл (rannerloan565@gmail.com) Никога не вярвах, но се опитах и ​​на моя най-голямата изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам, отново съм щастлив и богат и благодаря на Бога, че такъв заем компании като тази все още съществуват при тази измама навсякъде, Моля, съветвам всички, които се нуждаят от заем, да отидат  (rannerloan565@gmail.com) те никога няма да ви провалят, и животът ви ще се промени, както моят. Бърз контакт (rannerloan565@gmail.com) днес и вземете вашия заем от тях, Бог да благослови фирмата за заем на градската банка за истинското им предложение за заем.  Уверете се, че се свържете с фирмата на Renner за заем, тъй като получих заема успешно от тази компания без стрес.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg