Трите най-големи грешки, които милионерите допускат на среща

1472
Трите най-големи грешки, които милионерите допускат на среща

© Pixabay

Провалите на първа среща се случват на всеки, дори на милионерите. Техните проблеми обаче изглеждат малко по-различно спрямо драмите на хората, които не разполагат с колосално лично богатство.

Изданието Business Insidered представя мненито на шестима елитни специалисти в намирането на партньори за най-големите грешки, които допускат техните клиенти милионери, когато търсят любовта.

Клиенти на професионалните сватовници са всякакви богаташи – от кралски особи до предприемачи и знаменитости.

От думите на тези професионалисти става ясно, че милионерите допускат едни и същи грешки когато излизат на среща с някого.

С парите напред

Най-голямата грешка, която допускат милионерите по време на среща, е да се стараят прекалено много, казва Мерид Малой от лондонската агенция Berkeley International.

„Няма смисъл в престараването или в абсолютната пищност. Бъдете себе си без да се правите на поразителен”, казва тя.

Ейми Андерсен от базираната в Сан Франциско агенция Linx Dating , определя престараването в началната фаза на връзката като търсене на внимание.

„Да се покажете с Ferrari например, или да говорите прекалено много за кариерен успех и историята му още в началото, не само ще изглежда арогантно, но също така няма да демонстрира някои от най-важните личностни качества”, казва тя.

„Освен това, подобно поведение може да привлече грешният тип хора”, добавя тя.

Джанис Спиндъл от Janis Spindel Serious Matchmaking Inc. пита защо, ако не искат жена, която да преследва парите им, тогава изпращат да я вземе шофьор с лъскаво Bentley?

За да илюстрира това, което има предвид, Спиндъл, чиито клиенти са само мъже, показва съобщение препратено до нея, от което става ясно, че мъжът бързо, бързо е заявил, че притежава няколко къщи.

„Не се хвалете с имотите си”, съветва тя. Нейната дъщеря, Карли Спиндъл, която работи в същата сфера, добавя: „Казваме на клиентите никога да не говорят за пари и да не тръгват с парите напред.”

Милионерите трябва да избягват да говорят за активите си, казва Ейприл Дейвис от базираната в Ню Йорк Luma Search.

Особеностите на това да излизаш със супербогаташКазват, че парите не купуват щастие, но дали могат да купят любов?

„Може би си мислите, че това е очевидно, но те винаги го правят, и винаги излиза, сякаш се хвалят по някакъв начин. Най-добре е разговорът да бъде на тема идеи и да се направи така, че другият човек да говори за себе си. Повечето хора обичат да говорят за себе си.”, казва тя.

Взискателно поведение

„Често хората, които имат много пари, са свикнали всичко да става по техния начин и определят правилата”, казва Ейприл Дейвис.

„Когато се срещате с някой, който също има пари или не се интересува каква е професията или статуса ви, тогава ситуацията е различна от това, което се свикнали да получавате като отношение в офиса или при други обстоятелства”, казва тя.

Пати Стейнгър от агенцията Millionaire's Club посочва, че грешките по време на среща, зависят от вида милионер. Тя често среща "милионери нърдове, които сякаш не са получили мажоретка в гимназията и сега вярват, че могат да очакват неща, които преминават границите."

Като на интервю за работа

Някои милионери подхождат към срещите по грешния начин. Типична грешка, която правят жените е да третират срещата като интервю за работа, казва Андерсън.

„Мъжете не искат да участват в дискусия по сравняване на кариерите – така могат да ви поставят в приятелската зона и контактите си, а не да ви възприемат като нещо по-близко”, казва тя.

„Става дума за флирт, а не за бълване на професионлани постижения”, добавя тя.

Независимо от парите или статуса, много хора подхождат грешно към срещите. Една среща не е възможност да прецените дали човекът отсреща е „избраният”, казва Джоана Колс, бивш редактор в Cosmopolitan.

Според нея, срещите трябва да бъдат място, където човек преценява дали може да стане приятел с този отсреща.

Вместо да преследват някакви цели, хората трябва да разберат дали биха излизали с патньора си – „може би само веднъж, може би повече от веднъж, може би в романтичен конкетс, може би в платоничен.”

 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg