Сънувате пари? Какво означава това?

6096
Сънувате пари? Какво означава това?

© pixabay.com

Случвало ли ви се е да сънувате пари? И на нас!

Този тип сънища може да отразява всичко – от получена власт до енергия за постигане на желани цели, дори повишаване на самооценката, казва Кели Съливан Уолдън, автор на книга, озаглавена „Всичко е в сънищата ни“.

Ето какво значение може да имат този тип сънища в реалния живот.

Сънувате, че печелите пари?
Усещането, че „печелите“, казва експертът Анна-Карин Бьорклънд, е свързано с други аспекти от живота ни, по отношение на които имате добри чувства. Например, късмет в любовта.


Такъв сън може да не означава буквално, че ще спечелите от лотарията. По-скоро може да очаквате да привлечете повече положителна енергия и да ви се предоставят възможности за развитие.

Намирате пари?
В съня си вървите по улицата и откривате банкнота от 100 лв. Обличате палто, което дълго време сте държали в гардероба, и в джоба му се натъквате на пари. Това, че този сценарий се развива в съня ви, а не в реалността, не бива да ви обезкуражава.

Ако сънувате, че намирате пари по този начин, това може да означава, че сте започнали да усещате отново своята стойност, положителни качества и способност да оцените важните неща в живота си – онези, които доскоро сте смятали за даденост.

Ако в съня си откривате пари, които не са ваши, вероятно в живота получавате от страна на някого доверие, което не сте сигурни, че заслужаване.

Сънувате, че губите пари?
Е, поне това се е случило в съня ви! Не бързайте, казва Бьорклънд. Този сън може да означава, че е време да направите преглед на финансите си. Обикновено този сюжет отразява усещането ви за финансовата ви ситуация в живота.

В съня си давате пари на други хора?
Ако сънят ви е точно такъв, то подходете към него като към начин по-добре да разберете как се усещате на подсъзнателно ниво относно начина, по който разходвате средствата си. Ключът към интерпретацията е да идентифицирате емоционалното си състояние, когато парите „отлитат“ от вас.

Ако се чувствате некомфортно и стресирани, когато давате пари на някого, може би се страхувате да загубите просперитета си.

Преследват ви събирачи на дългове?
Има два начина за интерпретация на този сън или по-скоро кошмар. Реалност ли е това, което сънувате? Може наистина да имате дългове, чието изплащане отлагате. Ако вътрешният ви свят е разтревожен, той няма да ви остави на мира, докато не коригирате ситуацията.

Помните ли сънищата си? Учени разбраха разликата между тези, които ги помнят, и тези, които не ги

Ако нямате дългове в реалния живот, но сънувате, че имате, това е съобщение на подсъзнателно ниво, което заслужава анализ.

Запитайте се какво напоследък ви тревожи. Обикновено, което нещо насън ни тормози и преследва, то идва от самите нас. Ние знаем, че по отношение на някакъв въпрос се изисква действие и решение.

Запомнете, казват експертите, парите в сънищата ни често са свързани с нашата самооценка.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg