Създател на порнофилми откри фермера в себе си

2442
Създател на порнофилми откри фермера в себе си

Работата в порноиндустрията позволила на 50-годишния Ганари Такахаши да натрупа завидно състояние - 10 млн. долара. И въпреки доходността на бизнеса, бившият автор на „филми за възрастни" решил да смени амплоато си. Предприемчивият японец стана фермер и е уверен, че новата сфера ще му допринесе не по-лоши приходи от преди, пише Interfax.

Истината засега е, че милионите печалби от отглеждането на овошки и плодни растения са само в мечтите на Такахаши. Днес, докато се препитава с ягоди, той чака и признава, че е инвестирал сериозна сума за начало на този бизнес. Той не се съмнява в успеха на свето начинание.

„По доходност, фермерството не отстъпва на порнографията", уверява Ганари Такахаши в интервю за Bloomberg.

Той се надява, че работата му ще спомогне за коренната промяна на селското стопанство на Япония, към което ежегодно се наливат 45 млрд. долара от парите на данъкоплатците. Бившият създател на порнофилми, подобно на много други японски фермери, смята, че може да печели и като продава плодове директно на пазара, а не на държавния кооператив.

При това, Такахаши признава, че вече не му се налага да крие професията си от децата.

И макар че засега японецът не успява да направи състояние от продажбата на плодове, шансовете му в тази насока са големи. Кризата удари дори и порноиндустрията. Дори в САЩ, порнобосовете бяха принудени да помолят за помощ от държавата.

Затова пък, нуждата от селскостопанска продукция е очевидна - броят на гладуващите в кризисната година се очаква да достигне най-високо ниво от почти три десетилетия насам. През 2009 г. гладуващите по целия свят ще бъдат 1.02 млрд. души. Това ще рече, че проблемът засяга всеки седми жител на Земята. Прогнозите са поместени в доклад на Организацията за прехрана и земеделие на ООН (ФАО) и на Световната продоволствена програма. Най-много гладуващи, 643 млн. души, ще има в Азиатско - Тихоокеанския регион.

Новоизпеченият фермер е убеден, че се е насочил към правилния сектор, а на нас не ни остава нищо друго, освен да му пожелаем успех.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg