Срещу съответната цена мъж е готов да се заключи в стая за 5 или 10 години

7327
Срещу съответната цена мъж е готов да се заключи в стая за 5 или 10 години

Тим Инзана прекарва първите 100 дни от 2021 г. заключен в барака, откъдето излъчва лайвстрийм по 24 часа в денонощието и планира да остане там до края на годината, като част от реклама на едно много уникално предложение.

Срещу правилната цена Инзана казва, че ще се заключи в празна стая за период от 5-10 години и ще я изпълни с изкуство, което създава, докато всичко това се излъчва на живо 24 часа в денонощието и което ще постави в рамка по негов дизайн, която ще може да бъде окачена на стената на неговия купувач.

"Произведението на изкуството е как аз създавам произведение на изкуството," казва пред Insider Инзана, който живее в Лос Анджелис. "Това е като да виждате едно празно пространство, което се трансформира в цветно пространство."


Той гледа на настоящия си лайвстрийм, който ще продължи година и върви без прекъсване в платформата Twitch, като на експеримент, който показва, че предложението му е съвсем сериозно.

Срещу 5 млн. долара той ще остане в стаята в продължение на пет години. Той предлага 20 от тези петгодишни рамки, всяка на тази цена. Срещу 10 млн. долара той ще остане в стаята 10 години - опция, която се предлага само на един-единствен купувач.

 

@stumblr.tv

Day 99 ##stumblrtv

♬ original sound - Mr. Tim
 

 

Инзана има и алтернативна оферта. Ако достигне 7 000 абонати в Twitch, той ще оттегли офертите по-горе и ще продължи настоящия си стрийм за период от до 5 години, стига броят на абонатите му да не пада под този праг. Абонаментът за неговия канал струва 4.99 долара на месец, а до момента той е продал малко над 100.

34-годишният Инзана казва, че идеята му хрумва, тъй като винаги се е интересувал от потенциала на лайвстриминга.

"Бях луд по лайвстрийминга още преди да има Twitch, YouTube Live или Instagram Live," казва Инзана.

Желаещите могат да се включат по всяко време на деня и да гледат лайвстрийма в неговия канал в Twitch - stumblrTV.

Между 8 и 10 вечерта той обикновено седи на компютъра си и отговаря на въпроси. В други случаи вечеря, медитира или пък танцува сам, докато негов последовател пуска музиката.

Понякога микрофонът му е изключен или пък работи по своите художествени поръчки, които са се увеличили заедно с нарастването на броя на последователите му в Twitch и TikTok, които ги купуват.

Инзана използва различни материали, като полиакрил или алуминий, за да създава 3D произведения на изкуството. Рамките, които той предлага за продан и които ще отразяват неговия лайвстрийм, ще бъдат в този стил.

Бараката, която Инзана не е напускал от началото на годината, се намира в имота на неговото семейство и е оборудвана с легло, кухня и баня. Според него са били необходими два месеца и половина, за да я направи годна за живеене.

Инзана твърди, че това не е някакъв евтин трик. Той е разговарял в продължение на месеци с близки и познати преди да вземе това свое решение. Неговата годеница го подкрепя и му носи хранителни продукти.

"Ако трябва да съм честен, не знам какво точно правя," казва Инзана. "Има части от мен, които следват интуицията ми и искат да направят света по-добро място."

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg