WebsiteFactory.bg набира скорост на българския пазар

1203
WebsiteFactory.bg набира скорост на българския пазар

Месеци след своя старт услугата на Devision за готови уеб решения WebsiteFactory.bg набира скорост на българския пазар. Услугата е насочена към малки и средни фирми, организации и частни лица, които стартират или желаят да подобрят своето присъствие в мрежата.

Решенията, които могат да бъдат закупени включват най-важните функции за един добре работещ уеб сайт и са изградени така, че да предлагат оптимално съчетание на качество и цена.

“Получавахме голям брой запитвания от клиенти с ограничен бюджет, които желаеха да имат функционален и оптимизиран за търсачки уеб сайт, с подходящ за техния бизнес дизайн”, коментира Петър Ненов, управител на Devision.

“Това беше и причината да реализираме подобен тип услуга, изцяло насочена към този сегмент на българския уеб пазар. Чрез автоматизираната система за управление на съдържание, подходящо структурирания код и индивидуалния дизайн, базиран на готови шаблони, успяваме да постигнем всички необходими критерии за успешен уеб сайт и при това на изключително конкурентна цена”, пояснява Ненов.

Основното, което отличава тези решения от други услуги на пазара е, че освен завършен софтуерен продукт, клиентът получава и изработка на индивидуален дизайн, съобразен с неговия бизнес, както и безплатен хостинг за първата година. Въвеждането на съдържанието е изцяло поверено на клиента, като добавянето и обновяването на текстове, снимки и файлове на сайта става посредством интуитивна и лесна за работа система за управление на съдържание. Системата също дава възможност за управление на заглавия и мета тагове, така, че потребителя може сам да работи по SEO оптимизацията на сайта. Друг плюс на системата е мултиезичната поддръжка, която позволява съдържанието да бъде публикувано на повече от един език.

И трите решения са базирани на обща платформа, като всяко от тях има специфични характеристики.

Корпоративният уеб сайт е насочен към клиенти с портфолио от продукти или услуги. Този уеб сайт е изключително подходящ за хотели, агенции за недвижими имоти, rent-a-car услуги и автокъщи, мебелни фирми, застрахователни и консултански компании, както и към всички производители и търговци, които желаят техните продукти да бъдат представени онлайн.

Интернет магазинът е за клиенти, които желаят да развиват онлайн търговия. Подходящ е за продажба на облекло, IT продукти и мобилни устройства, козметика и парфюмерия, електроуреди, бяла и черна техника, канцеларски материали и консумативи, спортни стоки, детски стоки и играчки, хранителни продукти и много други. Магазинът дава възможност за извършване на автоматизирани поръчки и онлайн плащания.

Презентативният уеб сайт е подходящ за малки фирми, организации или частни лица. Той е добро решение за заведения, фитнес и СПА центрове, сватбени и парти агенции, институции и организации, учебни заведения, транспортни и строителни фирми и други.

Компанията разработчик планира пускането на нова версия на своята платформа и за трите решения, която ще включва допълнителни функции за управление на съдържанието, възможност за промяна на дизайна директно от клиента, интеграция на допълнителни услуги и методи за плащане в магазина.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Румяна Мондешка
# 0
20:08 | 27 August 2013
WebsiteFactory.bg най-добрата фирма за готови решения.
Essy
# 1
22:12 | 17 December 2011
I found just what I was neeedd, and it was entertaining!
T
# 2
01:11 | 22 November 2011
Hubava reklama na sajta, nema shto.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg