Две нови застраховки Каско и два пакета от застраховки влизат в списъка с предложения на Лев Инс, след като са били представени на общото събрание на акционерите на 18 и 19 март 2011 г.

Каско „Практик" е насочен към практичните клиенти, който, в условия на финансова криза, желаят сами да избират степента на защита на автомобила си, според собствените си финансови възможност, съобщават от компанията.

Другата застраховка - Каско „Протект" представлява е иновацията на застраховка Автокаско от Лев Инс, с добавени към нея преференции и отстъпки по други доброволни застраховки.

На събранието са били представени и два нови за пазара пакети от продукти.

Пакет „Практик" обединява застраховки Автокаско, Домашно имущество и Помощ при пътуване. Според компанията той налага нов подход за оптимизиране на застрахователните възможности на клиентите срещу разумна цена.

Семейният пакет „Активна закрила" е иновация в кръстосаните продажби. Той включва различни нива на покритие по застраховки Автокаско, Домашно имущество и Туризъм от Лев Инс, Рискова застраховка Живот от Животозастрахователен институт АД и„Медицинска помощ от Здравноосигурителен институт АД.