Първата антикризисна конференция в страната "BalREAct: Пазарът на имоти в България - възможности по време на криза" ще се проведе на 20 февруари в хотел Кемпински Зографски в столицата.

Организатор на конференцията е Balkan Property Exhibition - BalPEx (Балканско изложение за недвижими имоти), а целта на форума е да отговори на динамичните промени в икономическата обстановка в България, и в частност на тези свързани със сектора на недвижимите имоти.

BalPEx започва серия от дискусии, чиято цел е да се създаде широка платформа за антикризисни действия в областта, както и ефективен диалог между професионалистите в бранша, финансистите, представителите на държавната и местните власти, и медиите.

Антикризисната конференция ще заложи на дискусионни сесии, в които участие ще вземат водещи представители на инвестиционни и консултантски компании, агенции за недвижими имоти, строителни компании, финансови институции и банки, представителите на местната и централна власт.

През тази година BalPEx има намерение да се фокусира и върху темите за жилищните площи, възможностите за размразяване на жилищното кредитиране и създаване на модерна жилищна политика на България.

Основната цел на организаторите е да бъдат привлечени крайните клиенти и да се осъществи обратна връзка, за да се реализират ефективни политики в индустрията на недвижими имоти.