Десет българи, 22-ма руснаци, 12 мароканци и шестима казахи са в клуба на топкупувачите на луксозни яхти. Имената им обаче засега се пазят в тайна.

Така нареченият клуб "Диво" (Divo Club) включва 100 топкупувачи от Италия и чужбина, съобщиха организаторите на изложението за яхти в Римини. То ще се проведе от 23 до 26 април в пристанището на адриатическия град. Членовете на клуба се подбират от Панаира на Римини, който е сред организаторите на събитието.

Те ще могат да се възползват без ограничение от всички ексклузивни услуги по време на изложението. По традиция салонът на яхти в Римини е концентрация на лукс, тъй като се съпровожда от серия събития.

Затова четирите му дни се наричат Rimini Yachting Lifestyle. Тази година те носят името White and Blue. Гостите и купувачите на изложението ще могат да изпробват в морето избрана от тях яхта.

Всяка вечер за участниците са предвидени коктейли, приеми, спектакли с мода, театър и музика. На изложението ще присъстват и т. нар. гостуващи звезди, или известни личности, които са поканени специално от организаторите.

Сред тях са собственици на луксозни яхти, членове на Rotary Club, Lions Club, Golf Club от цял свят. Собствениците на VIP карта ще имат достъп до всички събития по време на изложението, а така също и до салона за красота, разположен в него.

Източник: в. "24 часа"