Едно от най-големите икономически събития на годината ще се проведе точно след 7 дни. Форумът „Шумът на парите" 2010, организиран от Profit.bg и агенция Thousand Smiles ще се състои на 19 май (сряда) с начален час 9.00 ч. в столичния хотел Шератон.

Нови трима участници потвърдиха своето присъствие в последните дни.

В панел „Капиталов пазар" Недим Генджев, член на Комисията за финансов надзор ще замени Ралица Агайн, зам. председател на КФН, а председателят на БАУД Стоян Тошев е новото име в панел „Взаимни фондове".

Своето участие във форума потвърди и Светла Несторова, Председател на Управителния съвет и Изпълнителен директор на ЗАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп.

Регистрацията за Шумът на парите продължава до 18 май (вторник). Всеки желаещ може да направи това на адрес: http://www.profit.bg/forum/regform.html

Събитието се осъществява със съдействието на Карол Капитал Мениджмънт, Булброкърс, Енемона, MKB Unionbank и ЗАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп.

Медийни партньори на форума са БТА, darikfinance.bg, econ.bg, infostock.bg, insurance.bg, money.bg, сп. Мениджър, в. Стандарт, Търговски вестник, радио FM+, EBF Business TV, както и forexnews.bg и banknews.bg.