Както всеки месец, така и в края на ноември екипът на Profit.bg Ви предоставя няколко актуални депозитни предложения.

Уникредит Булбанк - Депозит 9 седмици и половина

Депозитът може да се открие в лева или евро, като минималната сума е 500 единици. За срок от 66 дни получавате олихвяване със специален годишен лихвен процент.

След изтичане на 66 дни действието на договор „Девет седмици и половина" не се продължава за нов срок. На датата на падеж банката има грижата да прехвърли главница плюс цялата лихва, която Ви дължи в едномесечен срочен депозит, който може да е съществуващ такъв или новооткрит.

При довнасяне на средства по време на срока на депозита, довнесената сума се олихвява до падежа с лихвен процент, равен на установения с откриването му.

Банка ДСК - Срочен депозит Ритъм

Минималната сума за откриването на депозита е 500 единици (лева, евро, или долара). Чрез депозитното предложение от Банка ДСК можете да довнасяте минимално по 200 единици всеки месец.

Месечните вноски се осигуряват чрез автоматичен трансфер от разплащателна или спестовна сметка на титуляра, открита в банката в съответната валута, или чрез внасяне на пари в наличност.

Лихвеният процент е диференциран в зависимост от вида на валутата и остатъка по депозита.

Райфайзенбанк - Спестовната програма

Спестовната програма е нов и удобен начин за спестяване - без усилия и време от Ваша страна, и без изискване за минимална депозирана сума, за да започнете да спестявате успешно.

Спестовната програма е комбинация от дебитна карта Maestro и свързана към нея Депозитна сметка с годишна лихва до 6%.

По Ваш избор сума в размер на 3%, 5% или 10% от всяко теглене на банкомат, покупка в търговски обект или плащане в интернет с дебитна карта Maestro автоматично се прехвърля от дебитната Ви карта по Депозитната Ви сметка.

Съществува възможност за промяна на избрания процент на средствата, които се прехвърлят по сметката, във всеки офис на банката.

Българо-американска кредитна банка - 6-месечен стъпаловиден депозит

Депозитът може да бъде открит с минимум 2000 валутни единици (лева, евро и долара). За депозитите в лева лихвата за първия двумесечен период е 4%, а за втори и трети двумесечен период - съответно 7 и 10 на сто.

За вложенията в евро лихвите са съответно 3, 6 и 9% за трите двумесечни периода, а за тези в долари - 3, 5 и 8%.

В края на всеки двумесечен период депозитът може да се намали частично, без да се променят условията по него.

Частично намаляване на дата различна от края на двумесечен период се счита за предсрочно прекратяване на целия депозит.

В края на всеки двумесечен период депозитът може да се прекрати изцяло, при което депозантът получава целия размер на натрупаната лихва за съответните изминали периоди.

Прокредит Банк - Депозит ПроВлог

От депозит ПроВлог можете да изтеглите сумата преди падеж, но въпреки това да получите лихвата за периода.

Представете си, че внасяте 5000 лв. за срок от 12 месеца, но след 7 месеца и 10 дни се налага да изтеглите част от внесената сума.

В този случай получавате лихва за 6-месечен депозит (при 4% на годишна база), а за месеца и 10-те дни след това ще Ви се изплати допълнително годишна лихва в размер на 0.50%.

Депозитите на физически и юридически лица са гарантирани в съответствие с разпоредбите на Закона за гарантиране на влоговете в банките.