В понеделник беше излъчен първият епизод на новия сезон на „Двама мъже и половина". Новината в случая е, че ключовата фигура чичо Чарли отсъства. Епизодът започва с неговото погребение, а новият главен герой е Уолдън Шмид, който ще се играе от Аштън Къчър.

28 милиона души гледаха първия епизод по CBS. За сравнение - първият епизод миналата година бе гледан от 14.6 милиона зрители. Средният рейтинг на епизод на шоуто е 13.3 милиона, което го прави най-гледания ТВ сериал.

Рейтингът в понеделник е най-големият в историята на сериала. До сега най-гледан бе епизод от втория сезон от 16 май 2005 година, който бе събрал 24 милиона души.

American Idol има средно 25 милиона зрители, а шоуто Dancing With the Stars 20 милиона за сезон 12. Сериалът на Fox - Glee има средно зрители, а „От местопрестъплението" по CBS има 12.7 милиона зрители.

Както знаете, Чарли Шийн бе уволнен от сериала, заради непрекъснати пиянски изцепки. Преди това той бе най-високоплатеният ТВ актьор, благодарение на тази роля, като получаваше по над 1 милион долара за епизод.

Въпреки че той е любимец на публиката, се очакваше, че сериалът без него ще привлече голям брой зрители, защото всички са любопитни да видят „какво ще стане без него" и как ще се справи Аштън Къчър. Предстои да видим дали този интерес ще се запази.

В България новият 9-ти сезон не се излъчва официално по телевизията, но той вече е качен в популярен сайт за споделяне на филми и музика, от където до този момент е свален от 12 000 души.

Още любопитни новини