„Само за 100 евро всички желаещи ще бъдат запознати с историята на най-древната професия, ще научат как да ползват еротични играчки и ще бъдат обучени на най-популярните пози от Кама Сутра“. Това се казва обява на испанска фирма, съобщава Daily Mail.

Стотици фраери с тази обява бяха пръснати из студентски кампус във Валенсия. Фирмата съблазнява с твърдението, че срещу скромна такса желаещите ще получат теоретични и практически умения „да спечелят много пари, много бързо и лесно“.

Курсът е едоноседмичен и „гарантира намирането на работа“.

Зад обявата, която предизвика лавина от критики в Испания, все още силно свързана с католицизма, стои Тутор Брандон- секс инструктор от 11 години.

Според мнозина подобни предложения са гавра в страната, притисната от високата безработица, особено сред младежите. Брандон обаче твърди, че „проституцията е кариера, от която много хора се издържат, независимо дали са обвързани или не“.

Той казва, че до момента 95 жени между 19 и 45 години са се записали на курса. Впрочем след успешното му издържане, някои от тях със сигурност ще получат предложение за работа- да останат като преподавателки в секс училището.