Ето една нова бизнес идея – Джаки Самюел таксува по 1 долара на минута за сеанси по гушкане.

Защо обаче 29-годишната Самюел превръща дома си в Пенфийлд, Ню Йорк в нещо, известно като „Уютната стая“?

"Просто наистина исках да гушкам," казва Самюел пред Metro.

Тя също така споделя пред Henrietta Post, че се е занимавала любителски с гушкане срещу пари преди години, но официално основава своя компания в края на пролетния семестър по време на магистратурата си в Рочестърския университет.

Самюел също така казва, че е продавала прегръдки, което си е тотален грабеж, предвид факта, че на много места раздават безплатни.

Разбира се, има няколко основни правила. На нейния сайт има отговори на всички въпроси, които логично изникват:

Въпрос: Срещаме ли се преди да се гушкаме? Отговор: Да, срещаме се за кратко преди да се гушкаме, за да се уверим, че и двамата се чувстваме добре и че очакванията ни са съвместими.

Въпрос: Какво се случва, ако получа сексуална възбуда по време на сеанса? Отговор: Не се притеснявайте, случва се! Въпреки че сексуалните дейности не са разрешени, възбуждането е абсолютно нормално и никой не трябва да се срамува от това.

Въпрос: Дрехите/пижамите винаги ли остават върху нас по време на сеанса? Отговор: Абсолютно! Голотата е забранена.

Самюел също така използва около 100 най-различни позиции за гушкане.

Повечето от клиентите й досега са мъже на средна възраст или по-възрастни, които носят пижами. Самюел обаче твърди, че иска да разшири бизнеса си.

"Нещо, което винаги ме е въодушевявало, е, ако имам стабилен и постоянен доход, да раздавам прегръдки на хора, които не могат да си ги позволят, като бездомни хора и хора, изолирани от обществото," казва Самюел.

"Хората казват: “Не е ли странно да се гушкаш с непознат?” , но честно казано, според мен е по-странно да седнеш и да си говориш с непознат", казва Самюел.