Носителят на Оскар Ал Пачино ще получи огромна сума, за да участва в сценичната версия на спечелилата Пулицер през 1984 г. пиеса "Гленгари Глен Рос" на Дейвид Мамет.

Седемдесет и две годишният актьор ще получава по 125 000 долара на седмица, за да играе брокера на недвижими имоти Шели Левийн.

Пачино е участвал и във филмовата версия на пиесата през 1992 г., но там играе ролята на Рики Рома. Този път Пачино ще вземе ролята на Шели Левийн, която във филма се изпълнява от Джак Лемън.

Носителят на награда Тони - Боби Канавале, ще играе Рики Рома в пиесата - ролята, която донесе на Пачино номинация за Оскар през 1992 г.

Канавале обаче няма да получава дори и близка сума до тази на Пачино.

"Седмичната заплата на всичките седем актьори в пиесата възлиза на 155 000 долара. Това означава, че останалите шест актьори, между които и Канавале, ще си делят по около 30 000 долара седмично," според Bloomberg. Пачино също така ще получи и 5% от приходите от билети за 10-те седмици, в които ще се играе представлението.

Заплатата на Пачино надхвърля тази на Матю Бродерик и Нейтън Лейн, които са получавали по 100 000 долара седмично в продължение на три месеца през 2004 г. за “Продуцентите”.