Опра Уинфри не случайно е едно от най-известните телевизионни лица в света. Тя пробива защитата на знаменитостите, по-бързо отколкото хакерската група „Анонимните” разбиват пароли и сайтове сайтове, пише Mental Floss.

Бившият колоездач Ланс Армстронг, който през тази седмица си призна в интервю с Опра Уинфри, че е използвал допинг по време на състезателната си кариера, не е първият, който разкрива шокираща тайна пред съчувстващия й поглед.

Вижте 10 други тайни, които излязоха наяве в интервюта с Опра Уинфри:

1. Уитни Хюстън си призна, че не е смятала, че употребата на крек ще я направи толкова зависима

След като в интервю през 2002 г. отрече да има проблеми с наркотиците Хюстън си призна за това, че употребява наркотици седем години по-късно в интервю с Уинфри.

2. Майкъл Джексън разкри, че страда от витилиго.

След години на спекулации, че избелва кожата си, Майкъл Джексън най-накрая призна, че страда от витилиго – болест, която води до депигментация на кожата.

3. Риана заяви, че Крис Браун е любовта на живота й.

След като в интернет се появиха снимките на пребитата от Крис Браун Риана през 2009 г. почти целият свят се обърна срещу него. През миналата година обаче Риана призна пред Опра, че тя все още е влюбена в него.

4. Дейвид Летърман говори за своя секс скандал и за проблемите си с депресията.

Популярният водещ говори пред Опра за секс скандала, който разтърси брака му през 2009 г. и за шест месечния период, в който е страдал от депресия и през който дори трудно е ставал от леглото.

5. Макензи Филипс призна, че е години наред е правила секс с баща си.

През 2009 г. Филипс, която става известна като дете с участието си в сериал през 70-те години, признава в интервю за Опра, че баща й я е изнасилил когато е била на 18 и че впоследствие тя е продължила да прави секс с него години наред, дори и след като се е омъжила.

6. Лиза Мари Пресли говори за брака си с Майкъл Джексън.

Лиза Мари Пресли обсъди с Опра истинността на брака с бившия си съпруг след неговата смърт. Тя също така заяви, че е имала подозрения за употреба на наркотици докато двамата са били женени.

7. Самата Опра говори за детството си, в което е била насилвана.

През 1986 г. по време на предавана за сексуалното насилие над деца Опра споделя, че е била насилвана от 19-годишен роднина когато е била едва на 9 г.

8. Тед Хагард си призна доста неща.

Преди време Тед Хагард бе един от най-важните евангелистки лидери и дори беше съветник на Джордж Буш.

Хората останаха доста шокирани когато в предаването на Опра той обяви, че всички слухове за него са истина и призна, че е изневерявал на жена си с мъжка проститутка и е вземал наркотици.

9. Наскоро излязлата от затвора Мериън Джоунс обсъди с Опра своята употреба на стероиди.

След като беше прекарала шест месеца в затвора, за това, че е излъгала, че е употребявала допинг, петкратната олимпийска медалистка сподели пред Опра защо го е направила и защо е лъгала впоследствие.

10. Стивън Колбер говори за самолетната катастрофа, в която загиват баща му и двама от братята му.

Повечето пъти хората виждат комедийният водещ в образ, така че си беше сериозен успех когато Опра разкри истинския Колбер и той дори говори за самолетната катастрофа през 1974 година, в която загиват баща му и двама от братята му.