Societe Generale Експресбанк обяви новата си промоционална оферта за жилищни кредити, която ще бъде в сила до края на май 2013 г. Банката намали лихвените си проценти и единствената си такса по кредита за усвояване на заема, която вече е 1%.

Финансовата институция дава възможност за по-ниски месечни вноски за първата година на заема и предлага гратисен период по главницата, като запазва и другите си предимства по офертата - без такса разглеждане на документи и управление на кредита и без такса за предсрочно погасяване със собствени средства след 3-та година на кредита.

„Вярваме, че намалявайки общите разходи на клиентите в началото на кредита, ще ги подпомогнем, за да могат те по-лесно да създадат уютен и комфортен дом, след като са закупили мечтаното си жилище. Така те ще разполатат и с достатъчно средства за ремонт и обзавеждане.

Затова, освен намалените лихви по кредити, предлагаме и възможността за първоначален гратисен период и по-ниска такса за усвояване”, коментира Наталия Лакова, Мениджър „Кредитни продукти” в банката.

Клиентите на Societe Generale Експресбанк могат да получат подробна информация за промоцията по жилищни кредити, както и по останалите услуги, предлагани от банката, във всички нейни 150 клона в страната.

Успоредно с новата промоция, банката стартира и нова комуникационна кампания под надслов „Всичко е добре, когато започва добре”.