"Събитието е организирано на точното място и на точното време заради икономическата обстановка в страната и миналите преди часове избори в страната" - това заяви при откриването на четвъртото издание на финансовия форум "Шумът на парите" управителят на Profit.bg Кристиян Костов.

Събитието събира на едно място най-видните финансисти, икономисти, банкери и застрахователни специалисти у нас.

В първия ден на форума, който се провежда в столичния Шератон София Хотел Балкан, ще бъдат обсъдени капиталовите пазари, икономическите перспективи пред страната, банковия сектор и застрахователния пазар.

През 2013 г. форумът „Шумът на парите“ се организира със съдействието на ВИП спонсора Евро Финанс и основните спонсори – SG Експресбанк, вносителят на автомобили Chevrolet, застрахователното дружество Армеец, Пенсионно-осигурителна компания Доверие и дружествата за управление на активи Актива Асет Мениджмънт и ЕФ Асет Мениджмънт. Сред спонсорите на събитието са и Balkans International Wine.

Медийни партньори на събитието са Дарик радио, телевизия Bulgaria on air, сп. Мениджър, в. Стандарт, SeeNews, imot.bg, novini.bg и insurance.bg.

Организационен партньор е компанията за управление на събития Ивенто. Форумът се осъществява с комуникационната подкрепа на агенция за връзки с обществеността AMI Communications България.

Пълната програма на събитието можете да откриете тук