Касиерка от американския щат Мисури спечели 1 млн. долара от лотарията. Жената сама си продала билета, а само едно число - на червената топка, й попречило да удари супер джакпота от 600 млн. долара.

Мери Джейн Харт работи като касиерка в крайпътен магазин. Когато дошла на работа в събота (18 май), тя купила билет от собствената си каса. По това време натрупаната сума в лотарията достигнала 600 млн. долара.

Жената използвала номерата на шофьорите от НАСКАР, за да попълни фиша си. Мери Джейн Харт е познала всички числа, с изключение на червената допълнителна топка, съобщи ТВ7.

Най-теглените числа в тотото

Това означава, че ще вземе 1 млн. долара. Жената планира да използва парите от печалбата, за да помогне финансово на сина си и да отиде на ваканция до Хаваи.

Щом разбрал за печалбата от лотарията, собственикът на магазина се притеснил, че служителката му ще подаде молба за напускане. Тя обаче нямала такова намерение. Мери Джейн е щастлива с новата сума в банковата си сметка. Жената смята да не спира дотук с играта в лотарията.