Водата е един от най-скъпите ресурси, незаменима жизнена необходимост и изключително важен елемент за хигиената. Сред тази така необходима и освежаваща напитка има няколко ексклузивни и редки марки.

Подготвената от световноизвестни сомелиери и с ексклузивен дизайн бутилка водата "9OH2O" има за цел да се поднася на изискани вечери, при ценни моменти или като ексклузивен подарък. Водата е разработена от най-известния световен познавач на вода Мартин Рис и затова от потребителите в света е назована "най-вкусната вода в света". Всъщност става въпрос за кристално чиста вода, събирана от върховете на планините в северна Калифорния. Бутилирана е в специално стъклена бутилка във формата на диамант. Много силно е затворена, за да се запази чистотата.

Съдържа естествени минерали и висока алкалност, перфектен баланс и копринена гладкост. Тя е невероятно свежа и вкусна, съобщава БГНЕС. Това е първата вода в света, която наистина е подходяща да се поднася с изтънчени храни и фини вина. Водата е в лимитирани количества от само 10 000 бутилки, всяка от които е индивидуално номерирана. Подходяща е за най-добрите ресторанти, луксозните хотели и модните бутици от най-висок клас.