Ако ви е интересно да научите нещо за Лили Колинс и отворите интернет, за да се осведомите - внимавайте, защото от компанията за производство на антивирусен софтуер McAfee са определили актрисата като най-опасната звезда за вашия компютър.

Ако търсите в интернет информация за Колинс, която участва във филми като "Огледалце, огледалце" и "Реликвите на смъртните: Град от кости", вероятността да попаднете на сайт, който да зарази компютъра ви с вирус, е най-голяма, според McAfeee. Миналата година класацията се оглавяваше от Ема Уотсън.

Знаменитостите от женски пол привличат повече компютърсни вируси, според класацията. Аврил Лавин, Сандра Бълок, Кати Грифин и Зоуи Салдана оформят челната петица на звездите, които са най-опасни за компютъра ви. Звездата от сериала "Момчетата от Медисън авеню" Джон Хам е единственият мъж в челната десетка.

Компютърът ви може да бъде заразен със зловреден софтуер, след като търсите нещо общо в интернет и кликате на съмнителни линкове, но рисковете се увеличават, когато в търсенето се добавят фрази като "безплатни приложения" или "голи снимки."