На големите компании става все по-трудно да опазят своите тайни. Apple е известна с умението си да държи пазара и участниците в напрежение относно бъдещите си продукти.

Компанията обаче също стана жертва на изтичане на информация в интернет само няколко седмици преди традиционната технологична конференция, организирана от нея.

Виж още: Apple ще върне 200 милиарда долара на инвеститорите

Ето и кои нови продукти се очаква да бъдат оповестени на конференцията на Apple:

iOS 9

Най-голямата новина най-вероятно ще е в посока на ъпдейт на операционната система на компанията iOS.

Новата версия ще се фокусира върху подобряване на текущите функции, включително и в посока на усъвършенстване на програмата за гласов контрол Siri.

iTunes Radio

Оповестен преди две години, отново по време на конференцията на Apple – WWDC, продуктът се очаква най-после да види бял свят в повече страни.

На този етап той работи единствено в САЩ и Австралия. Очаква се да бъде представена и платена версия на услугата, която ще включва неограничен достъп до песни.

Beats

Въпреки слуховете, че нова версия на приложението Beats няма да бъде представен до юни, ъпдейт се очаква да бъде показан по време на конференцията.

Новата версия на приложението се очаква да позволи на настоящите му потребители да слушат музика и офлайн, като за услугата ще се плащат 10 долара на месец.

Повече новини най-вероятно ще се появявят с наближаване на конференцията, която ще се проведе между 8 и 12 юни.