Доналд Тръмп може и да запазва твърдо политическите си убеждения, докато се опитва да си осигури номинацията на Републиканската партия за президент, но има нещо, което обяви, че ще промени, ако бъде избран - и това е прическата.

По време на публично събитие в Айова през уикенда Тръмп заяви, че грижливо сресаната му коса може да не остане в този вид, ако бъде избран за президент.

Причината за това е, че за да изглежда по този начин прическата му, е необходимо много време.

Вижте още: Как изглежда новият хеликоптер на Доналд Тръмп

"Вероятно ще сресвам косата си назад. Защо? Защото това нещо се сресва прекалено трудно," е заявил 69-годишният милиардер.

"Не бих имал време да го правя, защото ако съм в Белия дом, бих си скъсвал задника от работа", пояснява още Тръмп.

В същото време стана ясно, че NBC прекратява бизнес взаимотношенията си с Тръмп заради коментарите, които е направил по отношение на имигрантите в САЩ по време на речта си, в която обяви, че се кандидатира за президент.

От NBC заявиха, че вече няма да излъчват конкурсите за красота "Мис САЩ" и "Мис Вселена", които са собственост на телевизията и на Тръмп.

Популярното предаване "Стажантът" пък ще продължи да се излъчва, но вече без участието на Тръмп, който доби допълнителна популярност с фразата си „Уволнен си".

Миналата седмица мексиканската телевизия Univision обяви, че спира да предава конкурсите Мис САЩ и Мис Вселена. В речта, с която обяви, че се кандидатира за президент, Тръмп заяви, че някои имигранти от Мексико носят в страната само наркотици и престъпления.

Вижте още: Публични личности, които измислиха случки от миналото си

След изявленията на NBC Тръмп не остана по-назад и обяви, че NBC подкрепя своя бивш водещ на късните новини Браян Уилямс, който преди време се оказа, че си е измислил история от своята биография, но не подкрепя хора като него, които казват истината.