Той е отговорен за безопасността на една от най-големите звезди на нашето време.

Британската певица Адел има нов "горещ" бодигард, който разбуни женската половина в социалните медии с перфектния си външен вид.

Добре оформената челюст на холандеца Питър Ван дер Веен, бръсната му глава, невероятните му сини очи и неговия запомнящ се профил на мачо хвърлиха в истерия милиони жени по света.

Реакцията на снимките на телохранителя напомня на вниманието, което получи осъдения Джереми Мийкс, който беше наречен „най-красивият престъпник в света“. Вижте го тук.

Това обаче не е първият път, в който Ван дер Веен е в светлината на прожекторите. Услугите му вече са използвани от Лейди Гага и Иги Азалия.

Освен това се оказва, че телохранителят е човек с много таланти. Гласът му е използван в творба на Лейди Гага, освен това е културист, носещ титлата Mr Europe, спечелена през 2005 година.

И както един потребител на Twitter обобщава: Адел счупи всички рекорди, като продаде три милиона копия от новия си албум 25 за по-малко от седмица, но голяма част от хората гледат не нея, а новият й бодигард, когато се появи на обществено място“.