Къде бихте завели ключовите си партньори за важна бизнес среща в извънработна атмосфера?

Какво ще кажете за лаундж с лимитиран достъп на клубен принцип, разположен на последния етаж в луксозен петзвезден хотел?



Локации от този тип са все по-често срещани и предпочитани от гостите на международни висококатегорийни хотели.

Срещаме ги с различни наименования като бизнес лаундж, ВИП зона или екзекютив клуб, но предназначението, което имат, е винаги сходно - да направят престоя на гостите си наистина специален, без значение дали се налага те да съчетават бизнес и развлечение по време на престоя си, или търсят чисто и просто уединение за сутрешния си чай, докато проверяват пощата си.



От скоро в България има чисто нов бизнес лаундж, при това в извънградска среда на брега на морето. Преди броени дни отвори врати една от безспорно най-интригуващите локации за бизнес в страната.

Специалният Екзекютив етаж в хотел Интернационал, Златни Пясъци - е с лимитиран достъп до клубния лаундж, обединяващ безпрецедентна гледка към Черно море от 17-ия етаж, луксозна зона за хранене с меню за закуска, обяд и вечеря, бар с премиум напитки, комфортна мека мебел и отделна заседателна зала.



Издигайки се до последния етаж на хотела, ще бъдете посрещнати от персонален консиерж, от където ще бъдете въведени в просторен интериор, проектиран да отговори на смелите представи за удобство и ексклузивност на български и чуждестранни ВИП гости.

Изборът дали да предпочетете зоната за своя лична наслада от престоя ви или да осигурите едно различно преживяване на вашите бизнес партньори, остава за вас.

Търсите ли истинско вдъхновение за вашето натоварено бизнес ежедневие? Потърсете го на 17-ия етаж на INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites в Златни Пясъци.

Разгледайте новата локация тук.