Мтел, като застрахователен агент на ЗАД Алианц България, предлага имуществена застраховка Моят дом на достъпна цена от 1.99 лева на месец. Тя покрива до 23 000 лева щети, включва защита на сметка и е предназначена за клиенти, които сключат двугодишни договори за мобилни или фиксирани планове.

Имуществената застраховка Мтел Моят дом се предоставя от реномираната компания в тази област – Алианц, специално за клиентите на телекома.

Едно от големите предимства на застраховката е, че потребителите ползват застрахователно покритие месец за месец. Освен това, с Мтел Моят дом клиентите са обезпечени, когато и да се случи щетата и при необходимост използват обезщетението, без да плащат премия за следващ месец.

Основното покритие на Мтел Моят дом включва имуществени щети причинени от пожар, наводнения и природни бедствия, както и защита на сметка при загуба на трудоспособност на клиента.

Стойността на месечната премия на Мтел Моят дом е една и съща, независимо каква мобилна или фиксирана услуга ползва застрахованият клиент. Плащането е лесно и удобно – заедно с месечната сметка към Мтел.

Потребителите могат да сключат имуществената застраховка Моят дом в магазините на Мтел и blizoo, при подновяване на договора си за услуги към компанията.