Масичката за кафе обикновено стои в центъра на хола. Гостите сядат около нея, вие се разполагате удобно, за да гледате ТВ, дори може да я премествате встрани, за да изпълнявате упражнения у дома... а ако живеете в малък апартамент, то определено я използвате и по време на хранене.

За какво използвате масичката и как я поддържате, декорирате ли я, как я организирате – всичко това говори за самите вас, за вашата личност.

Нека да разгледаме няколко сценария:

1. Покрита е с книги или списания...

Вие прекарваме доста време в четене и наслаждаване на любими книги, независимо дали става дума за бестселъри или препрочитане на любим автор. Освен това се стремите да следвате последните тенденции.

Като държите книгите под око, вашата масичка е идеален източник за започване на разговор.

2. Ако имате много свещи и растения на нея...

Чувствате се най-спокойни, когато всичко около вас е уютно и свежо. Искате домът ви да е център на спокойствието. Вашата масичка за кафе определено отразява това. Тя е подредена и тук-таме има приятно ухаещи свещи.

3. Никога не разчиствате пощата от нея...

Имате твърде много други неща на гравата от това да подреждате всеки ден пристигналите писма. Работният ви график е напрегнат, а социалният ви живот е доста натоварен.

4. Винаги използвате подложки за чаши...

Вие планирате, размишлявате върху бъдещето. Горди сте, че се грижите за нещата в живота си. Искате да инвестирате във всичко. Няма да рискувате чашата да увреди масата.

5. Никога не използвате подложки за чаши...

В този случай вас не ви е грижа толкова за нещата около вас. Действате спонтанно, поемате рискове. Предпочитате да се справите с проблема на по-късен етап, отколкото излишно да се тревожите сега. Живеете на момента.

Каква е вашата масичка за кафе?