Ако някога сте мечтали да избягате от ежедневната работа, да излезете сред природата и от мрежата, Министерството на земеделието на САЩ има подходящата работа за вас.

Както съобщава Inside Hook, търсят се кандидати, които да живеят в "исторически охранителни пунктове", разположени в националната гора на Сан Хуан в Колорадо.

Там най-вероятно ще минават дни, без да виждате други хора, тъй като те се намират в средата на 597 373 акра недокоснати от човека гори.

Двата пункта, единият от които се намира в близост до Манкос, а другият близо до Кортез, са еднакво очарователни и живописни.

Първият, според Inside Hook, е дървена къщичка с три спални, снабдена с кухненски бокс, резервоар за пропан, кладенец, соларна система и готварска печка.

Вторият е малка бяла къща с подобни вътрешни функции, но към която има плевня и помещения за добитък.

Публикация, споделена от Robert Witham (@robertwitham) на

Настаняването, разбира се, върви с работата. Човекът, който поеме задачата, ще трябва да се грижи за поддръжката на къщата и за настаняването на туристите в нея.

Големият бонус е, че всички останали приходи от наеми, след като правителството получи "справедлива пазарна стойност", остават за човека, който поддържа дома.

Ако се интересувате от тази наистина уникална работа, уверете се, че сте подали молбата си до петък, 27 октомври.

Но не забравяйте, че това е двугодишен ангажимент, с възможност да продължи още пет години след това, затова бъдете готови за дългите, студени и самотни нощи.