Банкерът от Бахамите Гай Джентайл скъса с руския модел Кристина Кучма по време на вечеря в ресторант преди седмица – тя определено успя да си отмъсти за това.

Джентайл, който се препитава като брокер, споделя пред The New York Post, че Кучма е вкарала неговия Mercedes в плувен басейн в двора му на 7 октомври, събота. Четири часа са необходими, за да бъде извадено возилото от водата.

Когато Business Insider поразпита Гай за инцидента, той каза: „Аз трябва да поема част от отговорността, ако една жена не е луда, тя не те обича. Вероятно трябва да съм я изкарал от нерви, за да вкара колата ми в басейна!“

През 2007 г. Джентайл бе обвинен в незаконна схема, която включваше „напомпване“ на цената на акции посредством фалшиви или подвеждащи препоръки. Той се превърна след това в информатор на ФБР, за да свали обвиненията.

Наскоро младият мъж скъса с 24-годишната Кучма по време на вечеря в ресторант, след като го е помолила за 50 000 долара, за да стартира бизнес начинание. До този момент двойката е била заедно в продължение на година и половина.

След като вече й е купил чанта Gucci, нов iPhone и слушалки Beats като подарък за рождения ден, той решил, че последната й молба преминава всякакви граници – конкретно тези между романтика и бизнес.

„Казах й, знаеш ли, ти говориш на грешния човек. Ако искаш мъж, който да ти дават пари просто така, попаднала си на грешния човек“, спомня си Гай. Той твърди, че след това тя му плиснала чаша горещ зелен чай в лицето. Малко след това изхвърча навън с ключовете на Mercedes-а му.

Съвсем скоро Кучма му пише съобщение на развален английски език, точно преди да пусне возилото във водата: Лъжец! Ти ми каза, че ще ми помогнеш да стартирам бизнеса си! Това ти бяха думите! Сега искаш да бъдеш инвеститор??? Е, инвеститоре, имам изненада в двора ти, започни с тази инвеститорска идея първо“.

Пред изданието Гай споделя, че сърцето му в този момент е спряло, тъй като си е помислил, че тя може да е вътре в колата. В този момент не ми пукаше за Mercedes-а. След като осъзнах, че тя не е там, много се ядосах, че може да ми причини нещо такова, след всичко, което бях направил за нея, разказва брокерът.

Напуснах я. Тя потопи колата ми, казва още той.

Впоследствие полицията установява, че Кучма е била единственият човек, освен Гай, който е имал достъп до колата. Тя продължава да отклонява поканите за коментар.

„Аз наистина обичах това момиче и дори щях да се оженя за нея, но тя стигна твърде далеч“, споделя Джентайл.