Qatar Airways поздравява всички с настъпването на Новата година с вдъхновяваща глобална промоция – Глобал Травъл Бутик, съобщиха от пресцентъра на авиокомпанията у нас.

Посланието е да планираме пътуване в 2018 г., създавайки си настроение и палитра от незабравими емиции от различни кътчета по света. Предложенията са много, а цените много изгодни.

Глобал Травъл Бутик започва отново, с нова колекция вълнуващи предложения за пътуване до райски места в целия свят. Предложенията са както в икономична, така и в бизнес класа, възможностите и идеите са неизброими, а изненадите - вдъхновяващи, включително един милион мили от Qatar Airways Privilege Club, изненади от Qatar Duty Free (QDF) и Qatar Airways Holidays.

Моментът е много подходящ да планирате следващото си пътуване с Qatar Airways и намаления до 40% (сред тях и оферти за двама в бизнес класа). Семействата с деца могат да се възползват от специалните предложения за деца.

Ехаб Амин, главният търговски директор на Qatar Airways, заяви: “Щастливи сме да започнем 2018 г. с Глобал Травъл Бутик – нашата първа голяма глобална промоция за тази година. Избрахме нея, тъй като предлага на пътуващите огромни отстъпки за билетите.

Това е прекрасен начин да вдъхновим всички хора да започнат новата година с вълнуващи планове за незабравими моменти с любими хора на екзотични места навсякъде по света, възползвайки се от неустоими цени и много изненади.”

Наред с атрактивните оферти, закупените в периода 9 – 16 януари билети ще носят двойно повече мили. А от всички, закупили билетите си от официалния сайт на компанията qatarairways.com, ще бъдат изтеглени 10 щастливци, които ще спечелят по 100,000 мили, както и 10, които ще спечелят ваучер за хотелско настаняване за двама за 3 нощи от Qatar Airways Holidays.

Желаещите да стартират годината с планове за незабравими моменти на екзотични места ще могат да се възползват от неустоими предложения за пътуване в икономична и бизнес класа до над 70 дестинации от София. Цените за двупосочен билет започват от 329 EUR.

По време на промоцията Qatar Airways ще предложи още на своите клиенти до 15% намаление на услуги Al Maha и салоните на летище, до 10% отстъпка за автомобил под наем с RCC и специално намаление от 20% за луксозен трансфер от/до летище с Blacklane.

Qatar Airways продължава да добавя нови дестинации към своята глобална мрежа и през 2018 г. Съвсем скоро очакваме старта на далечни и екзотични дестинации като Патая (Тайланд), Пенанг (Малайзия) и Канбера (Австралия). В очакване сме да разберем и кои ще следват.

Националният превозвач на Катар е една от най-бързо разрастващите се авиокомпании в света, осъществяваща редовни полети на шест континента с една от най-модерните и нови флотилии в индустрията от над 200 самолета.