През студените зимни месеци винаги е хубаво да правите планове за почивка за лятната отпуска. Но големият въпрос е къде да отидете?

За да ви предложи вдъхновение за пътуване, Ampersand Travel разкри най-добрите ваканционни дестинации според вашия зодиакален знак.

Анализирайки отличителните черти и интересите на 12-те звездни знака, те определят тяхната перфектна дестинация.

Водолей – Япония

Водолеите са творчески личности, които ще се радват да видят изкуството и културния облик на Япония. Хората под този знак са естествено любопитни, така че ще оценят изследването на нова и уникална култура.

Риби - Еквадор

Ако вашият рожден ден попада под знака "Риби", Еквадор е идеалната дестинация за вас. Хората от тази зодия се смятат за добри и състрадателни, така че богатите и красиви пейзажи и приятелски настроените местни жители на тази страна са много подходящи.

Овен – Южните щати

За търсещите тръпката Овни идеално ще бъде пътуване на юг, като Аризона, Юта и Ню Мексико.

Телец – Тайланд

Известен със своите зашеметяващи плажове и природни гледки, Телците са готови за приключенията на Тайланд.

Близнаци - Сингапур

Представителите на тази зодия със сигурност трябва да добавят Сингапур към списъка си за пътуване. Като много приспособими, хората от този знак ще се радват да изпробват нови храни и активности в тази вълнуваща страна.

Рак - Италия

Ако сте Рак, трябва да резервирате полет до Италия. Те са известни като творчески, емоционални и артистични, така че страната ще се вмести чудесно в тяхната чувствителност.

Лъв – Австралия

Лъвовете ще се насладят на почивка в Австралия заради енергията, която имат. Тази огромна страна предлага много забавни дейности, които ще канализират енергията им - от джунглата до водните спортове.

Дева - Англия

Скромна, надеждна и интелигентна, Девата ще се радва особено на посещение на университетските градове Оксфорд и Кеймбридж.

Везни - Малдивите

Раят на Земята - Малдивите, са дестинация, идеална за Везните. Този знак е романтичен и очарователен и ще хареса спокойните вибрации и зашеметяващите плажове.

Скорпион - Дания

Тъй като те са честни и истински, тази скромна, но красива страна е идеална за Скорпионите.

Стрелец - Индия

Най-добрият избор за пътуване за Стрелците през 2018 г. е Индия, където те могат да получат своята доза вдъхновение и време да обмислят важните за тях неща.

Козирог - Китай

Козирог ли сте? Резервирайте вашата почивка в Китай! Страната е подходяща за самодисциплинирания и мъдър Козирог, който ще хареса културата, историята и философията й.