Председателят на КРИБ и собственик на Лудогорец - Кирил Домусчиев, направи жест към колегата си от Левски Спас Русев.

Босът на българския шампион стана рекламно лице на Vivacom и Huawei. Той похвали облачните технологии на компанията. Това се случи по време на най-голямото световно IT изложение в Барселона. Както е известно, Русев е собственик на телекомуникационния гигант, чието име носи стадионът на “сините”.

"Облачните технологии улесняват доста нашия бизнес, който е в над 100 държави по света. Чрез тях комуникацията става много по-лесна. Ние сме дългогодишни партньори с Vivacom. Тази компания никога не ни е подвеждала", заяви Домусчиев.

Жестът бе насочен и към китайския гигант "Хуавей", доставчик на технологията за "Виваком". Водещо място във видеото бе отредено на световноизвестната компания на братя Домусчиеви "Хювефарма". Клипът се излъчва на всички монитори и видеостени на изложението и предизвиква огромен интерес.

"Хювефарма" е мултинационална компания, която е специализирана в биотехнологиите и химията и е една от 10-те най-големи компании в света в производството на ветеринарно-медицински продукти. Продукцията се продава в над 100 държави в целия свят. Облачните услуги особено за компаниите, които имат бърз растеж, както нашата и изискват бързо взимане на решения, са изключително важни", коментира Домусчиев.